Deli Trio


Uudistettu Sinuhe Deli avattiin marraskuussa 2007 Trion kauppakeskukseen Lahteen. Sinuhe Deli tarjoaa laadukkaita delituotteita, leivonnaisia ja vastajauhettua kahvia keskellä vilkasta ostoskeskusta.

Tyylillisesti Sinuhe Deli on paikoistamme nuorekkain ja trendikkäin. Delitiskin laaja valikoima tarjoaa jokaiselle jotain: tuhteja sub-patonkeja isoon nälkään, herkullisia, täytettyjä wrappeja sekä salaatteja kevyemmän ruokavalion ystäville.

Deli Subs

Sinuhen omassa leipomossa leivottu jalanmittainen patonki saa täytteekseen valitsemiasi herkkuja. Toteuta omat mielihalusi, kasaa oma jättipatonkisi ja nauti joko paikanpäällä tai ota mukaan.

Deli Wraps

Pehmeä vehnätortilla voidellaan tuorejuustolla, täytetään valitsemillasi herkuilla ja maustetaan smetanalla sekä tulisella salsalla. Koko komeus kääräistään rullalle ja tarjoillaan rapeiden maissilastujen kera. Ateriaan kuuluu mukaan myös kylmä juoma. Valikoimissamme on perinteisten virvoitusjuomien lisäksi erilaisia mehuja ja erikoisvesiä.

Deli Salads

Runsaasta salaattivalikoimasta voit koota juuri itsesi näköisen ja kokoisen annoksen. Vihannesten lisäksi Delin salaattipisteessä on tarjolla tonnikalaa, kanaa, kalkkunaa, kinkkua ja muita maukkaita täytteitä salaattisi piristykseksi.

Nähdään maukkaalla lounaalla Trion Sinuhe Delissä!


Suljettu