Cafe Trio

Keskellä Lahden vilkkainta ostoskeskusta sijaitsee Sinuhen Cafe Trio.

Pehmeä kahvin aromi ja tuoreiden leivonnaisten houkutteleva tuoksu leijailee ihmisvilinässä pitkin ostoskeskuksen käytäviä. Sinuhe Trion sisustus on tyylikäs ja moderni. Kahvilasta löytyy upea näkymä valtavista ikkunoista suoraan keskustan kaduille, silti ilmapiiri on välitön ja rento.

Kahvimme saapuvat meille papuina. Tarjoamme ne sinulle aina tuoreina ja vastajauhettuina. Valikoimassamme on kahveja moneen makuun. Voimakas espresso on pohjana myös monille maukkaille kahvijuomille, joita valmistamme ja maustamme toiveiden mukaisesti. Kiireisille shoppailijoille tarjoilemme kahvin take away-mukista, jossa kahvi kulkee kätevästi mukana.

Marraskuussa 2007 avatussa kahvilassa on 112 asiakaspaikkaa, jotka ovat vakiinnuttaneet asiakaskuntansa. Kauppakeskuksessa työskentelevät ovat ottaneet kahvilan lounaspaikakseen. Iltapäivisin koulujen päätyttyä kahvilassa viihtyvät opiskelijat, jotka palkitsevat itsensä raskaan koulutyön jälkeen erikoiskahveilla tai kahvilan omassa uunissa paistetuilla leivonnaisilla. Valikoimistamme löytyy perinteisiä leivonnaisia sekä ruokaisampia tuotteita isompaan nälkään. Kokeile vaikka täytettyä uuniperunaa tai päivän keittoa!

Kahvilan yhteydessä on myös Sinuhen konditoriamyymälä, josta voit ostaa kätevästi tuotteita mukaasi.

Tule poikkeamaan rentoon Sinuhe Cafe Trioon!


Suljettu